1 lipca 2014

BATONY AMARANTUSOWE
















Zainspirowani przepisem podpatrzonym na Smakoterapii, zrobiliśmy nasze amarantusowe batoniki.
Szybkie w wykonaniu, zdrowe w spożywaniu, chrupkie w rozgryzaniu, słodkie na podniebieniu, kleiste w dotyku i bardzo kolorowe na talerzyku.
Smacznego.

5 komentarzy:

  1. Na pewno zrobię, tylko ten amarantus trzeba kupić

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kup, warto, pyszne rzeczy można zrobić :-)

      Usuń
  2. Jeśli lubicie dostarczać wrażeń swoim podniebieniom zdecydowanie zapraszamy w najbliższą niedzielę do Domu Edyty Stein na Restaurant Day. Nowe i niezapomniane doznania smakowe i wzrokowe gwarantowane! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Postaramy się pojawić.

    OdpowiedzUsuń
  4. hallo,
    Schöne Aufnahmen !! Und was für eine Menge leckeres Essen.
    Sie machen mich hungrig, .. hmmm .. !!

    Italienisches Restaurant in Tel Aviv

    OdpowiedzUsuń