1 lipca 2014

BATONY AMARANTUSOWE
















Zainspirowani przepisem podpatrzonym na Smakoterapii, zrobiliśmy nasze amarantusowe batoniki.
Szybkie w wykonaniu, zdrowe w spożywaniu, chrupkie w rozgryzaniu, słodkie na podniebieniu, kleiste w dotyku i bardzo kolorowe na talerzyku.
Smacznego.

5 komentarzy:

  1. Na pewno zrobię, tylko ten amarantus trzeba kupić

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeśli lubicie dostarczać wrażeń swoim podniebieniom zdecydowanie zapraszamy w najbliższą niedzielę do Domu Edyty Stein na Restaurant Day. Nowe i niezapomniane doznania smakowe i wzrokowe gwarantowane! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. hallo,
    Schöne Aufnahmen !! Und was für eine Menge leckeres Essen.
    Sie machen mich hungrig, .. hmmm .. !!

    Italienisches Restaurant in Tel Aviv

    OdpowiedzUsuń